26 Kasım 2014 Çarşamba

Eurocup Salı

Türk takımlarının sahne almadığı Salı gününde Eurocup’ta üç maç vardı…

Stelmet sonunda: Eurocup'ın galibiyet alamayan tek takımı olan Stelmet Zielona Gora ilk galibiyetini F Grubu'nda ikincilik mücadelesi yapan PAOK'a karşı 84 -77'lik skorla elde etti. Maç boyunca Gora bir adım önde gitti, PAOK sürekli cevap verse son dakikalardaki atağa cevap veremediler ve Gora galibiyetle tanıştı. Hosley 17s- 2r- 4a- 4tç ile takımının en iyisi oldu.

               
                _ A Grubu'ndaki müthiş maçta Reggio Emilia, Paris Levallois'yı 78-72 ile yenerek üçüncülük yolunda rakibine çelme taktı ve gruptan çıkma şansını sürdürdü. Maça Paris hızlı başlasa da Emilia oyunu dengelemeyi başardı. Özellikle ikinci yarısı müthiş mücadeleyle geçen maçta Reggio'da son dakikada müthiş oynayan Polonara 24s- 6r- 2a- 3tç ile maçı tamamladı. Paris'te Ford'un 21s- 18r'lik performansı yeterli olmadı.



                _ B Grubu'nda son sıraları paylaşan iki takımın mücadelesinde Cantu deplasmanda Artland'i Hollis'in son saniye tipiyle geçmeyi başardı ve ikinci galibiyetini elde etti. Maç grubun dibindeki iki takımın mücadelesinden çok, zirvedeki iki takımın mücadelesine benzedi, maç boyunca iki takım da dengeli oynadılar ve savunmalarıyla öne çıktılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder