15 Mayıs 2015 Cuma

Euroleague Yarı Finaller

                Turkish Airlines Euroleague’de final-four’un ilk günü tamamlandı ve Pazar günkü eşleşmeler de belli olmuş oldu. Maçları hatırlayalım…




Real Madrid 96 – 87 Fenerbahçe Ülker
               


               Fenerbahçe Ülker, final-four’un evsahibi olan ve en büyük favori olan Real Madrid karşısında maça beklenenden de iyi başladı. Obradovic’in maça Kenan-Zoric hamleleriyle başlaması etkili oldu diyebiliriz. İlk çeyreğin sonunda Emir’in zor şutuyla Fenerbahçe Ülker çeyreği 21-20 önde tamamladı ve ne olduysa, ikinci çeyreğin başlamasıyla oldu. Rodriguez-Zisis ve Ayon-Erden eşleşmelerini çok iyi değerlendiren Real Madrid çeyreğin tamamında 35-14’lük bir üstünlük yakaladı ve maç boyunca rahatsız olmadı. Fenerbahçe Ülker maç sonunda farkı biraz kapattı ama çok geç kalmış oldu, Real Madrid üstüste üçüncü yılda da finale kaldı.


                Real Madrid’de Ayon 18s- 7r- 6a- 3tç ile müthiş bir performans sergiledi, Rivers 17 sayı üretirken, iki Sergio toplamda 16 asist yaptılar… Fenerbahçe Ülker’de Vesely 20s- 6r ile, Goudelock 26s- 6r- 4a ile oynadılar.






CSKA Moskova 68 – 70 Olympiakos




                Maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. Itoudis, maç boyunca Kyle Hines’a çok az süre verdi ve Hines sadece bir top kullandı. Üstüste 10 tane şut kaçıran Spanoulis son iki dakikada iki üçlük, bir ikilik isabeti buldu ve takımına müthiş liderlik etti. Spanoulis kariyerinde çıktığı yedinci yarı final maçını da kazanırken, Olympiakos son dört final-four’un üçünde CSKA’yı yenmiş oldu.
               



                Oly’de Printezis 14s- 8r- 4a, Spanoulis 13s- 3a ile oynadılar… CSKA’da Kaun 11s- 4r, De Colo 18s- 4r- 4a ile oynadılar.








sahinarif88@hotmail.com




twitter: @arifsahin1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder