18 Kasım 2014 Salı

Eurochallenge Salı (Tofaş ve Trabzonspor’un galibiyetleri)

 Eurochallenge'da Salı günü maçlarını oynayan iki temsilcimiz de galip geldiler...

               



Oradea 69 - 77 Tofaş


                Maçın Hikayesi: Oradea maça beklenenin aksine iyi başladı, Tofaş hücumda organize olamayınca geriye dönmekte de zorlandı ve Oradea 12.dkda 33-13'ü yakaladı, bu dakikadan sonra 4-24'lük dev bir seri yakalayarak durumu dengeleyen Tofaş son bölümde Wood'un önderliğinde maçı kazanarak gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.


                İstatistikler: Tofaş'ta Wood 23 sayı üretti ama sadece 1 asist yaptı, Smith 16s- 5r ile oynarken Patterson 5 sayıda kalarak sezonun en etkisiz maçını çıkardı.

               
                Yorum: Tofaş önceki maçlarda olduğu gibi ciddi bir farktan geri döndü ama önceki iki maçta son dakikaları kötü oynamışlardı, bu kez zayıf rakipleri karşısında son bölümü iyi oynadılar. Maç boyunca sadece 8 asist yapan Tofaş hücum disiplininden tamamen uzak oynuyor, Patterson da gününde olmayınca hücum verimliliği oldukça düşüyor.






                              
Trabzonspor MP 80 - 72 Magnofit




                Maçın Hikayesi: Maça 22-7 ile başlayan Trabzonspor maç boyunca rakibinin geri dönme çabalarına karşı koydu, ribaundlardaki üstünlüğüyle oyunu kontrol etti ve 3/3 yaptı.


                İstatistikler: Marshall 18s-2a, Velickovic 17s-8r, Stipanovic 15s-15r-3a ve Lawal 10s-10r ile oynadılar. Maç boyunca iki takım da çok düşük bir yüzdeyle dış şut attılar.


                Yorum: Trabzonspor ligde kötü bir dönemden geçse de Avrupa'da tecrübeli oyuncularıyla fark yaratıyor, kadro kalitesiyle bu gruptan çıkacakları belliydi, gruba iyi başlayarak olumlu sinyaller verdiler.








sahinarif88@hotmail.com

twitter: @arifsahin1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder