27 Haziran 2014 Cuma

Wimbledon 4. Gun

Wimbledonda 4. gunu de dün tamamladik.

Kadinlar


Favoriler

Ayni ilk turda oldugu gibi Serena Williams ve Maria Sharapova 1. turda da cok rahat maclar cikardilar.Serena sadece 2, Sharapova ise sadece 3 oyun vererek macini kazandi.

Süprizler


Bayanlarda dun cok buyuk bir surpriz yaşanmadı. Bouchard, Kerber, Petkovic gibi isimler tur atladi.Ancak genc yetenek Madison Keys , 31 numarali seri basi Koukalova'yi eledi.Ayrica Carla Suarez Navarro da (Burada 17 numara) Diyas'a elendi.


Diğer Turlayanlar


Angelique Kerber, Eugenie Bouchard, Ana İvanovic, Sabine Lisicki, Andrea Petkovic, Alize Corner, Kirsten Flipkens, Alison Riske ve Shvedova adini 3. tura yazdırdı.



Erkekler

Favoriler


Roger Federer ilk turda oldugu gibi rahat bir mac oynadi ve macini 3 sette kazandı.2012 de Rosol Ile 2. turda oynayip, Rosol'a maglup olan Nadal yine maca iyi baslamadi.Ilk seti kaybeden Nadal ikinci sette de bir break geri dustu ancak Rosol'un ikinci sette aldigi breakten sonra servis performansi dramatik bir sekilde dustu.Servisini kirdirdi ve tie-break e giden bu setin sonunda akil almaz hatalar yapti ve seti kaybetti.3. ve 4. sette de dusen servis performansi devam etti.Bu 2 seti de 6-4 kaybetti.Nadal adini 3. tura yazdirdi.Burada 5 nolu seribasi olan Wawrinka 1 set verdigi maci kazandi.


Sürprizler


Bugün erkeklerde 5 sete giden maclarda surprizler yasandi.Richard Gasquet, Avusturyalı Nick Kyrgios'a elendi.Ilk setinde kırılmalar yasayan Monfils ise 5. sete taşıdığı maci Jiri Vesrly'ye kaybetti.RG'de iyi bir goruntu cizen Philippe Kohlschreiber yine 5 setlik bir macta Simone Bolelli'ye elendi.


Diğer Turlayanlar

Jo Wilfred Tsonga, Milos Raonic, John İsner, Kei Nishikori, Denis İstomin, Tommy Roberto, Mikhail Kukushkin ve Kubot diger tur atlayanlar oldu.


Emin Kazdaloğlu

Twitter: @NickOnHarf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder