27 Haziran 2014 Cuma

Wimbledon'da 5. Gün

Az önce Maric Cilic-Tomas Berdych maçı ile tamamlanan bu günde bayanlarda ilk büyük sürpriz gerçekleşti.


Kadınlar


Favoriler

Günün maçları içinde favorilerden Agnieszka Radwanska ile Li Na'nın maçı vardı.Radwanska adeta Serena ve Maria performansıda devam ediyor turnuvaya.Onlar gibi oyun vermekten pek kaçınır bir tavrı var.Li Na ise en büyük sürpriz oldu ve turnuvaya 3. turda veda etti.

Süprizler

Li Na 3. turda Zahlovova Strycova'ya elendi.Styrcova, ilk turda Sloane Stephens karşısında çok iyi bir maç çıkartan Maria Kirilenko'yu 2. turda sadece 3. oyun vererek eleyerek gelmişti buraya ve Li'yi de 2 tane tie-break sonucu eleyip turnuvanın en büyük sürprizine imza attı.

Diğer Turlayanlar

Tereza Smitkova, Lucie Safarova, Ekaterina Makarova, Petra Kvitova (Venus Williams ile harika bir maç oynadı.), Shuai Peng ve Caroline Wozniacki.


Erkekler

Favoriler


Andy Murray ve Novak Djokovic 3. turu da çok rahat geçti.İlk 2 turda sadece 12 oyun veren Andy Murray 3. turda da 27 numaralı seri başı Bautista Agut'a karşı 7 oyun vererek kazandı.Diğer bir rahat kazanan Nola ise Simon'a karşı oynadığı maçta 3. sette bir ara omuzunda sakatlandı ancak maça devam etti ve o da maçını rahatça kazandı.


Sürprizler


Erkeklerde çok fazla kayda değer bir sürpriz olmadı.Dakikalar önce sona eren maçta Marin Cilic Aegon'da da çok iyi bir görüntü çizmeyen 2011'den beri çimde çok ama çok istikrarsız olan Tomas Berdych'i 3 sette eledi.Maric Cilic böylelikle 2008 ve 2012'den sonra Wimbledon'da 4. tur görmüş oldu.


Diğer Turlayanlar  


Grigor Dimitrov, Jo-Wilfred Tsonga, Jeremy Chardy, Kevin Anderson ve Leonardo Mayer.

 

Emin Kazdaloğlu

Twitter:@NickOnHarf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder