11 Mayıs 2014 Pazar

25 milyon euroluk maçta gülen Galatasaray

           Son yılların en önemli ikinciliği için Galatasaray çok kötü bir ilk yarı performansının ardından 4-1 gibi çarpıcı bir skorla kazanarak çok büyük bir avantaj elde etti. Galatasaray Mancini'nin 44 maç sonra ilk defa bir önceki maçla aynı on biri çıkardı düşüncesiyle başlasa Sabri sağ bek Telles sol açıkta başladığı için takım yine birbirinden kopuk bir şekilde ilk devreyi geçirdi. 45 dakika boyunca birkaç uzaktan şut haricinde iki takım da etkili olamadı.

          Beşiktaş maçından gelen gol haberi Galatasaray için kazanma zorunluluğu oluşturduğu için herkes Mancini'nin bir hamle ile ikinci yarıya çıkması beklense de dahi hoca sistemsizliğinden ödün vermedi ! Ardarda iki golle öne geçen Galatasaray penaltı ile fark 1'e indiğinde sallansa da Semih'in şans yardımı yaptığı asist ile maçı bitirdi. Sneijder'in füzesi ise ilk maçta mükemmel şutlarını çıkaran Onur'dan intikam almaktı adeta...

            Ikincilik yarışı hakkında Galatasaray artık ikincilik için çok çok büyük bir avantaj elde etti. Son hafta kümede kalması garanti olan Erciyes karşısında mutlak favori olan Galatasaray Şampiyonlar Ligi vizesini alacak fakat bu hoca ve yönetimle devam etmesi anlamına da geliyor. Şu anda kazanan Galatasaray mı yoksa rakipleri mi bunu zaman gösterecektir.






emreyildiz5087@yahoo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder